2009-08-31
 10:08:07

En jätte bra helg.. ja faktiskt!

Helgen har faktiskt var jätte bra, ofast iallafall! I fredags gjorde jag inte så mycket, men på lördagen blev det fest, först med Emma och Josefin och deras vänner :) As roligt var det! Sen drog vi ner mot Kingen, men vi kom inte in,, 23års gräns, blä på det. Så vi drog till trapper, satt där ett tag och drack lite och pratade. Sen blev det lite pizza sen drog jag hem till Jesper!

Trevlig kväll med trevligt folk! <3 Bilder kommer, det lovar jag :)

Justja, har ni nån idé vad man skulle kunna göra på UF? Nån produkt man kan sälja? Eller en tjänst?

 

2009-08-29
 18:16:52

Han är mitt allt.

Jesper du är mitt allt.

Nu ska jag möta några kompisar, hoppas ni får en bra kväll!
2009-08-29
 14:03:20

I'm falling down into a nightmare..

Har varit lite jobbigt på sistone, jag hoppas det blir på bättringsvägen.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, får de hur det blir, mår ju inte så värst bra.. Fan, jag måste blir starkare, är svag som en.. ja jag vet inte. Känner mig så ensam.

Nej slutpratat om mitt "fantastiska liv".

Vad sa ni göra ikväll?

Nu ska jag fortsätta äta min sallad, men är inte ett dugg hungrig, sen duscha.


I dont wanna be me just nu.

2009-08-28
 22:23:30

Kycklingsallad

Ska snart äta kycklingsallad från Roma, mumsigt värre! Nyttigt också, så det är ett stort +! Har varit ute och gått i ca 20min också, eller 25min eller nånting (; Sen började det regna, blä på det.

Nu ringde Johan, han ville ha chaufför, självklart ställer man upp! :) Så ska åka och hämta dom om ca 20min, sen åka hem och äta kycklingsallad :)

 

 

2009-08-28
 16:59:56

Its over..

..
2009-08-28
 15:48:57

Huvudvärk? Ja.

Blev en j*vla massa tjafs om UF idag, jag pallar inte! Så, nej vi får byta personer och sådär, men ah det blir nog bra! :) Nu sitter jag hemma med en stor fet huvudvärk, så drygt! Har ätit lite fil iaf, hoppas det går över.. Undra vad man ska göra ikväll då, får se vad de blir..

Den 4 september äre skolfoto, faan va tråkigt ! Man blir alltid helt cp på skolfoto.. gaah uschja.. Tänker inte se glad ut, aldrig att jag visar min underbara tandställning, hah!



FaceLooook!
2009-08-28
 12:05:58

Namnförslag?

Nu bliree UF, ah vad ska vi göra då? Jo, b.la ha dans för mindre barn, designa dans t-shirtar m.m. Har ni nå tips om vad vi mer kan göra? Vad skulle du bli intresserad av? Tacksam för svar!

Jag kom precis på att vi ev kan starta en blogg om vårat företag, där vi berättar om vad vi gör med text och bilder. Får de hur de blir :)
2009-08-28
 09:42:36

Skolaaaan

Blä Blä Blä. Jag orkar inte. Vill bara hem.

Aja, men vad gör man? jag är tvungen. Har nyss varit i Aulan och fått reda på vilket Ival man fick, ofc fick jag dans B, Great., orka ha typ matte eller nått sånt. haha, förresten så har jag och Emelie matten kvar, Hm inte så kul. Aja, idag ska vi börja med UF, vi ska ha nånting inom dans, så det är någonting jag ser fram emot iaf! (y)

2009-08-27
 19:04:31

Tog hand om söta Jaggen idag..

Idag va jag ute och gick med Jaggen, sötaste hunden! :* Sedan följde han med hem oså, han är ju bara för söt den hunden! :) Jag vill också ha hund.. och idag kommer Bonzy (Pillas andra hund) hem från strömsholm! :D



Sötaste Jaggen :**



Han är så fin!



Nu drar jag på daaans, hejdå!
Syns senare!
2009-08-27
 09:59:54

Breakfaaaast

Dom har stängt av vattnet, bara för att dom håller på me nå skit.. drygt. Jag vela ju ha gröt, Hm. Så ah det fick bli yougurt (stavning?!) med fullkornsflingor & en nektarin !

Justja, vi drog ju till Donken igår, blev en McFlurry med Daiiim, mums! Vi drog dit med våran nya bil, asså jag älskar den bilen! As härlig (;


Yougurt, fullkornsflingor & nektarin.


Påväääg till Donken :)
Kanske kan slänga in en bild på nya bilen åå ;)
2009-08-27
 09:44:24

Ut & gå med Jagge

Kom precis hem från bästa Jesper, så nu sitter jag här och snackar lite med Emelie L på msn, hon ska nämligen följa med när jag ska ut&gå med Jagge, lilla sötaste hunden!<3 Jag hoppas andra hunden kommer hem idag från Strömsholm, han är nämligen sjuk :( Så jag håller mina tummar hårt för honom (L)

Nu ska jag kääka lite frukost, sen byta om, justjaaa senare ska jag träna med Emelie L & Cilla, får inte glömma! Ska till stallet idag också.. gaah, tur att man är ledig idag! (y) Pöss på eeeeeeer!



Lilla Bonzy & Jaggen!
Bonzy, bli frisk nu!!! :'(


Okej, undvik mig.
Sötaste lilla Bonzy, Jaggen sitter och väntar på dig,
kom hem nu<3
2009-08-26
 19:18:06

Ohjaa !


Vackert va? ;) Hiih,



FaceLoook.
Innan praktiken,
2009-08-26
 19:03:55

I'm home noooow

Hello CutiePiiiiie!

Kom precis hem från Åhlens, eller ah för en halvtimme sen. Dagen har varit helt okej, lite ont i ryggen bara. Med en liten massage är den som väck! Jag gillar att vara på Åhlens för dom är jätte trevliga & det är alltid nånting och göra så då går tiden foooort, det är nice!

Jag och några kompisar tänkte åka till McDonalds, och fetta oss, haha nejdå, jag tar nog sallad isf, inget mer onyttigt här inte! Ehh,, det där håller jag i max 2timmar. Haha,

Imorgon ska iaf jag, Cilla och Emelie L träna, så det blir nog braa :))



VILL HAAAA ;***
2009-08-26
 14:06:05

Hemma på lunch

Klockan är 13.55 & jag är hemma på lunch, så jag börjar halv 3 igen :) Tiden gr jätte fort på Åhlens för det finns saker och göra hela tiden, dessutom är alla astrevliga, så det är skit roligt verkligen! :)

Nu ska jag äta upp mina nudlar sen ska jag åka dit igen (i regnet,suck)! Aja, tur att man har bilen! (y)

Vi hörs senare!!



Ikväll blire ta det lugnt, fixa ansiktsmask och så, för imorgon är vi lediga (y)
Så om ni vill hitta på nått, hör av er .

Jag älskar dig Jesper!<3
2009-08-26
 09:21:18

Praktik kl 10

Gaaah, jag är så trött alltså! Tur att jag börjar 10 så jag slipper stå och halvsova där ;o Har precis ätit frukost, fullkornsmacka med massa sallad och sånt, ska ju försöka bli lite nyttigare, och även piggare!

Jag undrar vilka skor som är bäst att ha på sig idag, så man får minst ont i fötterna ;s Har ni nå tips?

Nu måste ja skynda mig, ska hinna tanka bilen och så innan, stressstress, !


Vad ska jag ha för skor till praktiken så jag får minst ont i fötter,rygg och ben?
2009-08-25
 22:28:26

Shopping !



Detta är vad jag köpte idag ;)

Väskan är inte exakt likadan, min är mindre och snyggaree ;) hiih.
Är iaf nöjd med det jag köpte.

Men ni, visst är mössan snygg? Haha den passar mig perfekt, den skulle behövas användas varenda dag! ;o
Det gick bra på dansen iallafall, skönt och röra på sig igen! Och på mts drar jag och Cilla och tränar, great! :)

- Sväng vänster (pekar åt höger)
-Haha! Du menar höger?
- Haha oj ja!
2min senare.
- Sväng till vänster (pekar åt höger)

haha du är så jävla söt! :)'
2009-08-25
 18:08:02

Dagens outfit


Grå stickad kofta
Svart linne
Jeansleggins
Skor
Armband (hemligt, så mycket får ni inte härma mig (; )


Allt från Gina Tricot, förutom skorna såklart för dom är från Skokanonen! :)

See Ya, för nu blire daaaaaaaaans!!
2009-08-25
 17:32:03

Praktik fixad!

Äntligen är praktiken fixad, så på Tisdagar&Onsdagar finns jag på Åhlens mellan 10-18! :) Så det blir nog bra! Personalen är super trevliga, så det är ett stort plus, jag tror jag kommer trivas där!


Praktiken fixad, blir nog super! (y)

När jag och Cilla var klara med praktiken så drog vi till Kupolen en snabbis och shoppade lite, vi hittade en hel del! :) Och vi hade jätte trevligt! Och nu har vi bestämt att hon också ska börja träna på mts, skojjigt! :) Sen ska vi försöka ut&gå, det blir bra, så man får lite sällskap! :)

Jag ska ta bilder nu på sakerna jag köpte, så ni också får se ;)
2009-08-24
 17:29:32

First day in school..

Då var första dagen klar, började 12, samlades i aulan, prata lite med lärarna, fika, information osv.. så det va inte så mycket idag och vi slutade runt halv 2! Fick underskåp,, åh ja jätte roligt, not!

Ska ut&gå i det fina vädret nu, och förresten så ska jag ev köpa en kamera så jag kan ta bilder till bloggen, funderar på en rosa ofc (; (y) För det blir så dåliga bilder av mobilkameran..

Åhlens har inte ringt,, suck. Så jag lär dit imorgon och kolla om jag får praktik eller inte, så vi får se. Nej nu ska jag inte sitta inne nå mera, måste ut i solen och röra mig lite.. och imorgon börjar dansen,,! ;D



Jag & min prins <3
2009-08-22
 23:26:33

Fritt Fall..

ALDRIG IGEN! Asså fyfan, kan inte beskriva känslan.. ja typ "jag kommer dö"! Haha, nej men nära på! När vi började åka uppåt så ångrade jag mig, fan jag höll på att börja gråta, barnunge som man är ;) Och sen när jag tittade ner så sa jag "fyfaaaan va högt, jag kommer svimma!!" och så tittar jag upp, ja då har vi bara kommit till hälften, då kan jag säga att tårarna inte va långt borta ;) Haha fyfan va rädd jag var! Vi köpte kortet dom knäppte, och ja.. en säger väl allt ;) Haha jag har armarna hårt runt om hantagen och det ser helt livrädd ut ;) Kan lägga upp bilden här imorgon, lova att inte skratta ;))

Så nu har jag gjort det, det va första och SISTA gången jag åkte frittfall! Haha!


Asså, jag har suttit där uppe!! ;o
Får ont i magen bara av tänka på de...!

119km/timmen på 2,5sek. Eheh,, jadu.

2009-08-22
 22:15:17

If you could understand ..



Ibland känner jag mig så nere.
Jag behöver någon,
klarar inte detta själv.

om någon kunde förstå.
2009-08-22
 22:05:42

Hemma..

och jag är väldigt trött, så det kommer bilder imorgon! Kan iaf säga att dagen har varit asrolig, massa karuseller, skratt och så.. men så tråkigt att inte jesper kunde följa med. Aja, nu vet jag inte vad jag ska göra.. känner mig inte så glad just nu, varför säger jag inte.

puss
2009-08-22
 08:55:48

Here we come !

Sådär, nu kommer vi! Vädret är.. Hmm molning? Halvtkallt? äh det duger ;))

Jag ska köra minibussen en liten bit, haha vi får se hur det går ;) Är ju så trött! Så jävla tråkigt att inte älskling kan följa med, hade varit så roligt, älskar honom verkligen! <3

Nu ska vi åka, så vi syns sen. Uppdaterar med bilder sen!

Puss <3


Jag kommer spyy ;)) haha!

2009-08-21
 19:21:49

Powerwaaaaalk (;

Blev en runda powerwalk på typ 20min iaf, orkade inte ta den långa rundan som tar 1 timme för det är sååå tråkigt att springa själv! :( Så om nån är intresserad att följa med, så hör av er! :)

Ska ha som mål att äta lite nyttigare och träna mer, och konditionen måste bli bättre!

Nu blireee dusch!

Träna, träna, träna!! :)
2009-08-21
 18:29:32

Gröna Lund imorgon! :)

Hej söta bloggläsare! :)
Kom precis hem från stan, vi har varit och hämtat en minibuss ;) Hihi för vi ska till GRÖNA LUND IMORGON!!!  :) Det blir jag, Jesper, pappa, åsa, amanda, Johanna, Albin & hans kompis som åker, det kommer bli as kul! :D Ska tvinga med Jesper i dom värsta karusellerna ;) haha! Funderar på vad jag ska ha för kläder imorgon,, vet ju typ inte vilket väder det blir.. skulle typ va molnigt men inget regn, så det duger ! :) Men man kan Aldrig lite på smhi och sånt shit...

Nej nu ska jag duscha & ha silvershampoo i håret, men först ska jag ut&springa, ska vara duktig! :)


Imorgon så ;)

2009-08-20
 22:56:00

Cha Cha bloggen !!!

Haha, jag skämtar fattar ni väl?!

Hej söta bloggläsare! ♥
Kom precis hem från Hemköp, vi åkte dit och köpte melon hiih, och sen ville vi åka lite i nya bilen (a) Haha. Så nu sitter jag här framför datorn och funderar på att se på tv/film tills Jesper kommer! Undra om det är nå bra på tvn, Hmm we will see ;)

Tänkte börja med en sak, att ställa en fråga som ni läsare får gissa rätt svar på! :) Får se vad jag hittar på till vinnaren, en länkning kanske? ;)) Så kom igen och gissa nu!!


2009-08-20
 18:48:10

För vi har köpt....

EN TILL BIL!! Hihi.
2009-08-20
 09:49:00

Blå himmel?! Ni skojar?

Ställde klockan på 8 frör att jag ska gå upp i tid, och när vaknar man....? 9! Skitockså. Minns inte ens att jag ställde av klockan. Somnade halv 2 igår, vaknade 4, vaknade 5, vaknade 7... Varför? Det är så sjukt jobbigt när det blir sådär. Aja, slutpratat om de, för jag är ju vaken iaf! :)) Sötaste Frida har gjortr en header till mig, men nu behöver jag någon som kan hjälpa mig och få dit den! :) Så.. nån som är söt och kan göra det? :)

Aja, det är fint väder idag så jag ska ut&gå en liten stund, även om jag egentligen inte har ork till det, har lite saker och tänka på... tråkigt nog. Men iallafall så behöver jag verkligen ut&gå, så nu tänker jag vara duktig. Hoppas inte knät krånglar igen.

Senare ska vi kolla på bil, Hmm ingen bil jag hade valt precis.. menmen, vi måste kunnde dra transporten så då lär de va en viss vikt och fyrhjulsdrift. ?! Aah, ni fattar! ;)

Puss på er söta bloggläsare!


I do everything for you, are you doing that for me?
You have to show me that you love me.

2009-08-19
 21:41:13

Jag hissar !



Promenader! Finns det nå skönare än att ut&gå? Nej. Då kan man rensa sina tankar och samtidigt få motion, det gillar vi! :) Det hjälper nästan alltid med en promenad när man inte mår så bra!

Blogg! Blogga, rensa tankarna, dela med sig av åsikter, träffa människor.. ja ni vet! :) Jag älskar att skriva av mig, men ibland känner jag att jag inte orkar, men oftast så är det skönt! Jag ska bättra mig med bloggen, fixa den och lägga in fler bilder!

Dans! Jag älskar dans, åh det finns inge bättre! Jahgirlz in my <3! Det är både asbra träning och samtidigt har man as kul, jag vill aldrig sluta dansa! :) Och jag kommer även ha Dans B på ivalet nu! Tummen upp!

2009-08-19
 18:59:10

Shopping & tandläkare!

Gick först ut & gick med Emelie L 1h, trevligttrevligt! Sen gick jag hem och fixa mig och så, sen drog jag till Falun med två underbaringar! :* Köpte bl.a 2 linnen, ett par jeansleggins, 1 skrivblock :) Så jag är nöjd!

Sen drog vi till tandläkaren och han tyckte att mina tänder började se bra ut så... nästa gång sätter dom i tandställning under, wiie äntligen! Så man får ta ut den någon gång! ;)) Nu har jag nyss ätit, och funderar på att ut&springa en liten stund.. eller gå, får se vad jag känner för :) Tråkigt att ingen vill hänga på ! Slöisar ;)) Haha nejdå! <3

Nej nu ska jag sluta lata mig, jag skriver senare!


Jag&mitt underbara Hjärta på senaste tävlingen!
Bild tagen av Alina.

2009-08-18
 12:58:29

Regn Regn Regn..

Sitter hemma hos pappa och regnet bara öser ner, ohja jätte roligt. not. Jag vill hem till mamma och hämta mitt silvershampoo och hårinpackning! Sen blire nog ansiktsmask också, ska unna mig lite sånt nu! :) Är ju ändå så dåligt väder så det inte går och göra någonting..suck. Nästa vecka börjar skolan också, känns både jobbigt men ändå ganska okej.. är ju sista året nu också! :)

Jag har tränat nu på morgonen iallafall, duktig jag är (y) Ibland (; Hiih. Jag har även funderat på att ut&gå, men vädret verkar inte tillåta det just nu.. så det blir lite fix nu, sen får vi se om vädret är bättre sen. Om nån vill hänga på så hör av er! :)

Nu ska jag byta om och så! Puss


Det där vore inte helt fel!



2009-08-17
 10:28:45

Som ni ser..

så börjar jag få iordning på min blogg, men jag är inte klar ännu! Det fattas header (vilket jag gärna behöver hjälp med, så är ni intresserade, hör av er), sen är det lite med färgerna som behöver fixas, är inte så nöjd just nu,, Sen är det lite småpyssel och sånt (;

Skolan börjar snart,, vad tycker vi om det? Inte så bra va? Nej usch. Aja, ska iallafall gå sista året nu, och jag ska kämpa, för jag ska höja mina betyg! (y)

Förresten vad tycker ni jag ska fixa i min blogg? Finns inget bättre än tips av er läsare! ♥
Men nu ska jag fortsätta lite med bloggen (; Puss på er !


Jessica Jansson
2009-08-14
 00:59:17

Välkommen till min nya blogg!

Börjar om igen! Blogg.se är mycket bättre än metrobloggen! Ursäkta röran, jag ska göra min blogg superfin, eller ah.. försöka! Är ju inte så jätte bra på design och så.. och justja, om nån är intresserad av att göra en header till mig så får du gärna göra det! Och såklart får du då en länkning!

Nu ska jag fixa vidare, puss!


Jag&Mitt Hjärta på senaste tävlingen!